середу, 14 грудня 2016 р.

Тестатон №5 TestUAStartups в Києві

Мушу подякувати усім тим, хто організував, судив та приймав участь у чудовій події, що я намагаюся не пропускати - тестатон TestUAStartups.
Це був 5-й тестатон від цієї чудової команди, і 4-й де я був суддею.
Все було суперово!



Стартапи відтестували свої продукти, отримали репорти, і щасливі пішли фіксити знайдені критікали. (Тут класний звіт від одного з авторів веб-додатку appstor.io Андрія Ткаченка)

Команди тестувальників спробували себе, і навіть якщо не виграли, то зрозуміли, що їм ще є куди зростати, поліпшувати свої звіти про баги; зрозуміти, на що витрачається час тестувальника і оптимізувати свою роботу. Ось чудове інтерв’ю з переможцями - командою QWERTY: testuastartups.com/blog/qwertyteam

Мене також спитали: "Навіщо я́ туди ходжу? Що отримує суддя таке, що варте витрачених вихідних?"

Я, звичайно, насолоджуюсь шаною та повагою. Жартую :-)
Насправді, щоразу у суддівській колегії я знайомлюся із новими колегами-тестерами, і бачуся зі старими. Організатори, Саша Майданюк та Марина Шевченко, щоразу знаходять чудових та досвідчених людей з якими ми обмінюємося досвідом, дискутуємо щодо знайдених багів та просто класно проводимо час, завжди приємно поспілкуватися з розумними людьми :-)

Отут список суддів з усіх подій: http://www.testuastartups.com/judges/

Цього разу ми оцінювали веб-номінації разом із Сашею Майданюком, Єгором Максимчуком, Олегом Артюхом та Сергієм Пироговим (який, до речі, веде свій цікавий блог про автоматизацію automation-remarks.com). Також був радий бачити Костянтина Войцеховського та Олександра Азарова, з якими познайомився на харківському тестатоні №4! Поспілкувалися з Олегом Татарчуком про менеджмент у нашій галузі.
Привіт і дякую всім за чудовий час!



Окремо вдячний Ciklum'у за те що він є! Чудові люди, місце, кава, бутербродики та балкони на Амосова, 12 :-)

Якщо у вас є стартап, чи знайомі (бажано з непоганими призами) з цікавого українського стартапу, що потребує негайного тестування у 10 потоків - пишіть до TestUAStartups! І наступний тестатон відбудеться швидше!

Немає коментарів: